2018-09-19 56 浏览
今日剪完头发,完全谂唔到食乜,又上黎麦子打边炉 🤣🤣好好彩今日星期二唔多人,去到等一阵就有位 👍🏻 我地今次叫左 牛骨清汤,入面有一两件牛骨腩肉,罗白同粟米!今次黎到,佢地做紧首 order 保证系 廿分钟内送齐食野上黎,佢地放左个计时⌛️ 当然佢话过左会有折俾你,咁一定会系早到黎啦 🤣🤣今次叫左洛神玫瑰花茶 同 乌梅汁,生菜同乌冬,成日都觉得牛牛边炉点都要乌冬或河粉!点都要叫 🤣🤣 个西方系前菜,送既 三花腱好爽口,两三秒就食得,牛味今次淡左少少!脖仁,呢个仲系我叫咁多次都仲系好爱既一个部位 🤣🤣牛朴肉 其实系牛颈脊 👍🏻👍🏻👍🏻匙柄 呢个又系一定要叫 🤣🤣呢个系牛上肋,本来睇 Menu 相觉得都系 颈脊既 fd,但黎到似肥牛 🤣 不过又咁,佢好香牛味,油份又唔觉得佢好漏 😋劲爱既牛舌,不得了!
今日剪完头发,完全谂唔到食乜,又上黎麦子打边炉 🤣🤣

三花腱好爽口,两三秒就食得,牛味今次淡左少少!

脖仁,呢个仲系我叫咁多次都仲系好爱既一个部位 🤣🤣

牛朴肉 其实系牛颈脊 👍🏻👍🏻👍🏻

匙柄 呢个又系一定要叫 🤣🤣

劲爱既牛舌,不得了!
2018-09-11
等候时间
5 分钟 (堂食)