2019-07-31 656 浏览
住系附近,成日都心思思想食不过次次见lunch hour门口都排晒队人潮咁多就次次都放弃左见系星期六,唔赶时间一于去食la!Lunch 时间到,门口依旧有人潮,不过好多都系等外卖,店入面其实仲有位,即刻就入得。叫左鸡丝腩肉小锅米线。今日唔知咩事,等左成15分钟都未上菜⏰见店入面电话系咁响都无人得闲听,好似好唔够人,不过我唔系赶时间,所以我无催单。等左3个几字,终于上菜!见到已经流口水,因为d鸡丝🐔真系好澎湃!成碗都系,好多好足料!鸡丝撕得好幼,有d似食既尤鱼丝既口感,不过本身有d干身,要吸多d汁先好味!而汤底真系好正!酸味,辣味,甜味,咸味都岩岩好,食落系好丰富既感觉,唔会话好单一既酸或者辣!我忍唔住边食边饮左好多汤。而腩肉🐷真系必叫!本身腩肉既调味好入味,腩肉好香好谂,加埋少少辣🌶,系会想食完再食😚呢餐唯一唔好既系等得太耐。但味道一流!两个𩠌各自加左$10, total 埋单要$46, 以一碗米线黎讲听落系有d贵,不过味道真系正,都值既👌🏻
住系附近,成日都心思思想食
不过次次见lunch hour门口都排晒队
人潮咁多就次次都放弃左
见系星期六,唔赶时间
一于去食la!

见到已经流口水,因为d鸡丝🐔真系好澎湃!