2018-08-18 58 浏览
粟米批唔系成日有,今期呢段时间啱啱出咗,梗系要食啦!去咗moko天桥中间落黎呢间~ 落到楼下有特快站🤣 所以就喺下面叫咗麦旋风~ 等紧之际朋友带过嚟拜托我帮佢买外卖,就上咗去买餐俾佢,顺便买个粟米批比自己因为今晚𠮶个时段冇乜人,所以好快就拎到外卖,仲可以一路行一路食粟米批 我不嬲都钟意苹果批,但系觉得粟米批比苹果批更加好味!平时出一啲限时既特别款既批,我都觉得苹果批最好食!但系粟米批就唔同啦,性价比好高,虽然佢就贵一蚊,但系好值得一试拎完外卖慢慢落去再等多15分钟先至有麦旋风,等到燥燥地,我忍唔住走过去问佢得未,佢先整俾我 有啲惊讶!可能以为我走咗,但系我确实俾咗钱麦旋风转左包装,比较环保!但系我就觉得用纸盒装雪糕好奇怪!可能有啲酱黐住左系纸盒度唔会用匙羹整到出嚟,但系为咗环保,都冇办法

有啲惊讶!可能以为我走咗,但系我确实俾咗钱

外卖自取
  • 粟米批