2012-05-29 61 浏览
BOOK左7点半, 一7点半就有得开始食. 所以可以早DD去排队入去.. 会有野饮.. 乳酸!几好味既生蚝! 虽然细只D.. 但都几好味 条队都几长!仲有鹅肝多士.. 好好味呀!! 真系正!!长脚蟹.. 几好味 但系因为麻烦.. 我都食其他多D!鱼生.. 我拎o个几旧三文鱼唔够新鲜.. 就令到我冇再拎lu! 有个pancake可以写d字既..个师傅会跟返你写俾佢既纸仔写返o系个碟到! 系几细心geh!不过有少少失望冇心太软!!!要赞既都系个service啦! 所有staff都好polite.. 我见人地生日..有个staff专拎蛋糕去同埋佢地影相唱生日歌! 仲有负责食物o个个师傅对d staff有dd恶,, 但睇得出佢好有心! 一丝不苟! 完全想deliver 最好既食物同埋display 比客人!!
几好味既生蚝! 虽然细只D.. 但都几好味
条队都几长!
仲有鹅肝多士.. 好好味呀!! 真系正!!

长脚蟹.. 几好味
但系因为麻烦.. 我都食其他多D!

不过有少少失望冇心太软!!!

庆祝纪念
纪念日