2009-01-23 5 浏览
今晚又同太座去揾食, 行到亚士厘道, 见到呢间系中环见过的pizza 店, 见到入面好多人, 心谂金融海啸都咁多人, 唔通好好食, 于是就同太座入去试下点左一个烤磨菇芝士沙律同一个松露火腿pizza + 一支peroni 意大利啤酒啤酒先来, 饮落几清新, 但都有麦味,比hoolgarden重身, 但 稍为输比英国boldington 同日本惠比寿红罐个沙律跟住到, 咦, 有惊喜! 暖暖地好特别, d烤磨菇好新鲜, 加埋d圆圆地ge 烤面包同芝士生菜, 我同太座都食唔停口直至成碟食完为止 (自问一向对沙律冇乜好感的我, 真系第一次成碟食哂都重未够喉)跟住个pizza 到, 薄批够香够热, 材料feel 到好新鲜, 又系好食到停唔到口环顾四周, 好多外国人(隔离果个一个人食哂我同太座两个人的分量都面不改容), 竟然full house!! 出面重有人排队等正, 以后想食pizza 又多一个好好ge 选择服务方面都ok一定会再来
正, 以后想食pizza 又多一个好好ge 选择
服务方面都ok
一定会再来