2011-09-18 14 浏览
朋友上星期就已经提议话去深水埗打完网球之余,食章鱼烧同咖哩饭~好味果档章鱼烧执左,食左另一间态度很差又好油的章鱼烧就去网球啦.打完无耐又去返FOOD COURT揾食,虽然FOOD COURT好多店,但系朋友推介就试下银座啦~~同佢都系叫左咖哩鸡肉芝士蛋包饭,再加多4蚊有汽水,6蚊就汽水加炸薯角.因为觉得2蚊就有薯角好抵,所以就跌入陷阱了...加埋要四十几蚊....同FOOD COURT其他店相比,比较贵...但系食左啖~~真系非常好食~!!开头仲以为系典型果D做芝士意粉TOPPING可以有少少拉丝果只芝士, 点知系一块就咁达上面的芝士,但系食落竟然超级好食,又有D甜甜地,又有点酸酸地,好开胃.佢加多几蚊可以要多D汁,不过我觉得唔使加都可以了.反而系好似我呢D芝士迷,真的好后悔点解唔加多2蚊要多块做TOPPING. 我下次要食足3块~其实佢都几大碟的,我的朋友就食唔晒咁多.我就食得晒啦,反而系无咁大个胃食埋D炸薯角,唔想浪费,勉强挨埋佢...但其实炸薯角都几好食,因为我果个系刚刚炸起的个蛋普普通通,不是正宗的蛋包饭,叫蛋盖饭会贴切D,有D似早晨煎蛋,但系胜在有咖喱补救.咖喱汁几好味,原味
好味果档章鱼烧执左,食左另一间态度很差又好油的章鱼烧
就去网球啦.

但系食左啖~~真系非常好食~!!

佢加多几蚊可以要多D汁,不过我觉得唔使加都可以了.
我下次要食足3块~

其实佢都几大碟的,我的朋友就食唔晒咁多.
但其实炸薯角都几好食,因为我果个系刚刚炸起的

咖喱汁几好味,原味一点也不辣,系日式咖哩果只味.可以免费变辣,或再加钱变极辣,但我地都系食原味.

服务方面,个女仔态度几好
,其他员工就无咩表情,但又唔系算差.
比较怪系明明堂食,但好似外卖咁,个碟系发泡胶,很不环保~!!!
咖哩芝士鸡肉蛋包饭
炸薯角