餐厅: Green Waffle Diner (希慎廣場)
资讯:

放工唔想行咁远,所以去公司附近食野呢间我见啲人话几好食,好推介,所以走左入去侍应好nice咁推荐薯粒镬仔✅同Waffle ✅佢仲同我讲左green waffle既概念系一间主打健康食物的美式餐厅,餐厅老板在加拿大土生土长,回流香港定居之后十分怀念加拿大的食物,因此在港开设了美式餐厅,当中有部份食物是按老板在加拿大,从小吃到大的菜谱而制成,坚持制作食物要用心,食物要健康,价钱也要成正比!于是我拣左烟肉薯粒镬仔同鲜芒果士多啤梨窝夫🔶烟肉薯粒镬仔$102(材料:烟肉、青椒、洋葱、炸薯粒、2只水煮蛋及车打芝士)佢真系每一粒薯仔有炸过,再用热辣辣的镬仔装住,好yummy!个水煮蛋入面都系流心架!big size一个人都会好饱,因为有好多芝士,真系好好味!🔶鲜芒果士多啤梨窝夫$84个窝夫好脆唔硬,如果有cinnamon crunch 会更好食(因为之前食过)个雪糕球叫左士多啤梨味,麻麻地,因为个味有点假,食返云呢拿味会比较好!佢仲有分店系中环&元朗,地点都好方便!同朋友食饭倾计几舒服食物都几好味
放工唔想行咁远,所以去公司附近食野
呢间我见啲人话几好食,好推介,所以走左入去
侍应好nice咁推荐薯粒镬仔✅同Waffle ✅

于是我拣左烟肉薯粒镬仔同鲜芒果士多啤梨窝夫
🔶烟肉薯粒镬仔$102
(材料:烟肉、青椒、洋葱、炸薯粒、2只水煮蛋及车打芝士)
烟肉薯粒镬仔

水煮蛋

🔶鲜芒果士多啤梨窝夫$84
鲜芒果士多啤梨窝夫

佢仲有分店系中环&元朗,地点都好方便!
同朋友食饭倾计几舒服食物都几好味
烟肉薯粒镬仔