2015-08-24
朋友生日, 有人提议在这里订蛋糕上佢屋企切, 我们8个人订左一个大SIZE的, 本来系想食甜薯的, 但原来要冬天先有, 咁店员推介伯爵茶, 我们就订左呢个试下啦.因为系24小时落单的, 所以3点先可以攞, 店子小小, 但装饰很别致, 一入去就有好香的味道, 系茶的味道呀, 还有曲奇饼, 咖啡的, 蛋糕是好多味道的, 朋友话食过柚子, 都好FRESH好好味, 个CREAM系一点也唔漏的呀.我们的蛋糕好大个, 好靓呀, 系有一个生日牌, 奇异果及士多啤梨, 还有朱古力味的马卡龙, 每件的份量也相当多, 一切开好香伯爵茶的味道, 蛋糕好软好软的, 入口好轻的感觉, 蛋糕系有三的, 每层中间有少少的CREAM, 唔会好多, 那忌廉一点也唔甜, 一点也唔会好漏呀, 好好味, 真的系冇介绍错呀. 朋友话马卡龙都做得好好, 唔会好甜的.