2012-09-07 45 浏览
今日同朋友入左西贡食饭.食完饭散步散左一阵比我发现左一间好浪漫噶甜品屋..就入左去试下.入到去环境好浪漫啊.食欲都上晒.问下店主乜最好味.要特色D噶..店主就推荐左个芒果河粉..听落几得意喔.河粉?甜品有河粉好特别..一于就叫距啦..我d朋友听见甘特别都跟住叫左几个..哇..好大碗啊..个碗都好特别..食落去D河粉好香.应该系加椰汁整噶..问下店主用乜整噶..店主话系蒟蒻喔..D芒果都好新鲜..加埋成碗芒果汁..一个字.正..先33问 我觉得好值得...朋友点左个8宝海底椰..呢个8宝真系明付其实喔..好多材料..味道都好好..老人家就点左芝麻胡..距地话D芝麻胡好香.生磨噶喔...紧系香啦.成日入西贡都唔知有间甘正噶野..下次带埋D朋友再黎先得.如果唔系食完晚饭肯定试埋其他野.,.我都霖好下次黎点乜了..炸雪糕...白雪公主.白马皇子..D名好特别.下次要试下先得..今晚好开心.大家不妨入西贡食饭噶话就去下呢间 甜源居 试下..小弟觉得值得推荐啊.
芒果河粉
8宝海底椰
芝麻胡
2012-09-06
$35 (宵夜)
芒果河粉
8宝海底椰