2007-06-01
同家人一行3人食晚饭赠送ge面包冻冰冰, 一d都唔好味叫左一个set dinner : 餐汤+ risotto + 餐饮+ 甜品(coffe mousse) $69 真系好抵呀~ 又好味and唔细碟海鲜墨鱼汁面$7x/8x : 好好味呀个汁, 亦有不少海鲜(有虾、鱼、青口、鱿鱼) 每样都有2件左右, 又唔会好似pizzahut果d有时"霉霉"的!烩牛膝$15x : 呢个劲大碟, but 本人唔多喜爱吃牛膝, 只食左少少, 但几like佢用d薯块作底吸晒d汁, 好好味美中不足是service麻麻, 点菜时叫天不应叫地不闻, 仲要系闲日唔系holidays! waiters手忙脚乱, 成杯水(好彩系冻ge)倒左落我大脾! 经理都有d撞聋, 问佢拎只匙都要讲几次佢先听得到
赠送ge面包冻冰冰, 一d都唔好味