2008-06-15 21 浏览
经我亚哥介绍..睇埋openrice之既食评..系辉哥同谦记火锅之间拣左"谦记"...果然系拣错㖞 野食:我地叫左好多野食..除左内脏之外我地生食既..熟食既都叫左..仲叫左4支beer,5 cans coke,2 jar蔗汁..鱼生..咩都叫d..我到宜家都无"or"..d野食应该好clean!!! 服务:开头都有d worry架..因为见人写得唔系咁好..不过我去完觉得又唔系wor! 1.我由3个人,改到4个人,再改到7个人..佢地都好帮手 (虽然4改7时有d阻济,因为太full)2.一壶水or茶要extra收多hkd15架..(真系好贵同有d唔合理)..but佢见我个friend真系口喝到死..佢比左一柸水我地无收钱3.d waiter & waitress一见我地有d唔对路..好似想隔油呀..换另一个碗呀..etc..佢地都好主动..一见到就自己行过黎价钱:我地7个人..Even见到个价钱既时候都有d怕out of budget..不过后尾都系budget内..good!额外优惠:1.送足8人够食既甜品..仲要几好味tim2.有coupon送 (for next time us

野食:

服务:

价钱:

额外优惠:
1.送足8人够食既甜品..仲要几好味tim
2.有coupon送 (for next time use ..)

Overall, 我地个个都觉得好好食wor..钱唔系最大既问题..地方又comfortable又唔迫我走就系最紧要..我地由7点30分坐到11点..全程都好开心!!!!多谢晒~~~~~~~(我大佬既介绍