2020-12-01 343 浏览
我一直认为青衣系美食沙漠 而家我大大改观了😎喺长发𠮶边有个美食广场 喺度遇到我认为目前喺香港最好味嘅梳乎厘pancake 价钱仲好亲民🥞◽阿华田脆脆梳乎厘pancake即叫即整 大概等20分钟左右 空气感足够 食落去软绵绵 而且食落去仲好香好浓 配埋阿华田味酱汁 好夹啊 两种味好平均❤️真心好食过其他什么过江龙 连锁店好多🙊◾伯爵茶味爆浆蛋糕一场嚟到当然要试埋另一主打爆浆蛋糕 未食已经闻到好香伯爵茶味 味道浓郁又唔会太甜 蛋糕食落都好松软唔干身 而且啲浆多到每一啖都食到earl grey味 好正好满足🍫另外店主仲请我食咗两件佢哋嘅麻糬brownie 但系我太心急无影到相 都系佢地自家制 香浓嘅朱古力brownie中间夹咗麻糬 口感烟烟韧韧好特别@
◽阿华田脆脆梳乎厘pancake
真心好食过其他什么过江龙 连锁店好多🙊