2008-02-07
年三十晚同老豆老妈子出街食饭,其实我都系临急临忙订位,好彩仲有位唧!^^入到去,地方比我相想像中细好多呢!不过气氛都算不错的。我地点左:1.意大利火腿蜜瓜$69 --火腿的味道不错,颇甘香,不过有筋,要o赵好耐,有渣;蜜瓜也好。2.海鲜天使幼面$96 -- 好好味呀!!有种好特别的味道,我谂系d汁,好香! 配料不算多,有虾、芦笋、蕃茄仔...推荐的一个pasta!!真系好好味~~3.地中海鸡扒$119 -- 上碟时的外形很好,很吸引;肉质很柔软,好易咬!味道亦几好;有薯蓉伴碟,捞埋d汁,好好味!4.是日老火汤x 2 (今日系蕃茄汤)--热辣辣,蕃茄味浓郁,正!5.什莓crumble配蛋糕两球--又系好好味,不过d莓好酸呀...如果配苹果我会觉得更好 而且无expect会有两球雪球,good!!! (d莓红色,搞到好似血咁,哈哈!)呀仲有,有面包送的~~脆脆地!点个d酱汁真系好好味~~~!!!服务方面普通,以那位男侍应较为醒目。他们都系讲英文的,有一个识讲少少广东话。总括而言,哩餐真系好鬼死好味!!!!!!!绝对值得大家去试下!!!(用DBS 白金卡有九折!!)
入到去,地方比我相想像中细好多呢!不过气氛都算不错的。
我地点左:
(用DBS 白金卡有九折!!)