2021-10-13
呢间餐厅最令我有印象就是时间好耐之前食过一次,去食嘅原因就系因为佢嘅装饰。开到元朗,当然试吓佢有冇失准啦。yoho mall既dinner2人餐竟然$298仲要有慢煮牛柳食,咁大件事点可以唔宣传开去。Dinner set $298包咗餐汤或者沙律,净系个餐汤或者沙律都足料,绝不求其,餐汤嘅仲配左蒜蓉包。🥘🥪🥗温泉蛋黑毛猪火腿卡邦尼🥓 🍝意粉来讲我自己本身都好钟意食卡邦尼,成日听妈咪讲话黑毛猪系猪里面系靓嘅猪,味道果然唔错。低温慢煮牛柳扒大虾🥩🍤本身好钟意食慢煮既我,用到呢个价钱食真系觉得好抵,我见佢餐牌本身净系呢个都要二百几蚊,套餐到呢个价钱点样做到,仲要有两只大虾杂果莫希托 +$15虽然平时去酒吧都饮过,但见佢影到好似几吸引,而且加$15咁大杯好抵。如果要有酒精嘅就要用返正价变相就贵好多。海鲜芒果蕃茄莎莎多士 $48叫呢个嘅原因其实系因为期间限定,一见到期间限定我就会好想叫,都几开胃火龙果柚子蓝莓窝夫 🧇 $98我想讲叫指定款式嘅嘢叫窝夫有六折,六折咗之后真系好抵食。$59食到一个完整嘅窝夫,仲要上面有好多水果,绝对足料。
好耐之前食过一次,去食嘅原因就系因为佢嘅装饰。
Dinner set $298
温泉蛋黑毛猪火腿卡邦尼🥓 🍝