2019-09-28 76 浏览
话说我有个friend成日叫我带佢食好野 我都唔知带佢食咩好 不过之前食过一间系旺角嘅餐厅我觉得几高质 所以就带左佢黎试下 上次就食左佢个日式火锅 今次我个friend话想食佢个龙虾包㖞 咁我地就叫左个龙虾汇试完都觉得系高质! 不错哦 首先讲下佢个龙虾包佢个龙虾包虽然唔算大份 但胜在好味 首先佢个包几新鲜 而且有蒜蓉查在系面包上面 好香蒜香味 上面龙虾肉粒都几多 加上佢个到嘅lemon cream sauce 味道唔单止冇比个sauce 覆盖 而且多左层口感 如果嫌佢唔够多肉 隔离仲有半只龙虾热辣辣等你拆佢黎食个钳咁大当然要食埋啦 正^^ 而沙律都唔错 钟意佢个汁够酸够开胃 开完胃就可以食埋佢岩岩炸起嘅薯条 佢有平时嘅薯条同埋番薯条两种 两种都好味道😋 仲惊唔够饱? 唔驶惊 仲有个什锦海鲜石锅乌冬一开始要搞一搞佢因为乌冬可能会痴底 佢个份量其实都几大 本身以为佢乌冬唔会有咁大只龙虾点知出到黎都ok大只 果然系用心制作既餐厅

试完都觉得系高质! 不错哦 首先讲下佢个龙虾包