2009-07-22 1 浏览
夜晚黎开中环,食唔到早闩门既冰室~就试下burger啦!呢间铺好细,入面得6个座位,仲要full左,又唔想坐街边果d位,所以就等下啦,好在等左一阵就有位 =]平日唔食牛肉既我,都俾果件成吋厚既牛肉吸引住点左个2号餐~芝士烟肉牛肉汉堡+薯角+Coke,下午两点到夜晚十点有八折呀!!!所以加埋都系~$40,好抵食先讲下个"芝士烟肉牛肉汉堡",个包面同包底系两种口感黎既,唔同平日连锁快餐店果d咁,个面系脆脆地既,但又好软熟~块牛肉真系好Juicy,仲要成吋厚,完全满足到好耐无食过牛肉既我~加埋芝士烟肉蕃茄生菜,食完好饱好饱呀~差d连d薯角都食唔落...不过唔知点解,朋友拣既"牛肉汉堡"同我个"芝士烟肉牛肉汉堡",好似无咩分别咁既,"牛肉汉堡"都有芝士烟肉系入面~唔知系错左定真系咁喇~一边食既时候d汁一路滴滴滴,好在有手套供应,唔使一边食一边抹~抵赞!真系好好味好想再去食!! 附近返工既人不妨take-away慢慢叹~
夜晚黎开中环,食唔到早闩门既冰室~就试下burger啦!

平日唔食牛肉既我,都俾果件成吋厚既牛肉吸引住

芝士烟肉牛肉汉堡
2009-07-20