2024-10-03
今个月好值得出街食餐好因为想当年9月份我生咗2个宝贝仔就近近地同卡去Yoho mall揾食好快就拣咗如果平时同仔仔一齐就好少食嘅韩国嘢店内环境舒适,而且光线充足❤️乌卒卒墨汁八爪鱼炖饭➡️ 咁黑嘅炖饭真系第一次试,但估唔到咁好味,新鲜的八爪鱼配上creamy嘅墨汁炖饭,好似食到有海水味嘅新鲜一样,必点‼️❤️极度惹味泡菜八爪鱼饭卷 ➡️ 见到饭卷即点,因为我俩最爱饭卷,估唔到配上泡菜汁嘅八爪鱼饭卷系咁惹味架,一试爱上呀!我同卡佬争住食,差d唔够分❤️人生迷芒的芒果沙冰 ➡️ 个名改得好搞笑,其实系芒果沙冰,成杯饮品好足料,半个芒果做装饰,芒果新鲜又甜美,够解渴❤️济州柑乳酸梳打 ➡️ 出名嘅济州柑够甜美,配搭乳酸后的酸甜口感实在令人有开胃之感,又够清新,而且颜色够哂靓,打卡一流❤️开唔开心试咗先知嘅开心果蜜糖窝夫➡️ 最后当然唔少得甜品,知道这里甜品一直有好评,当然要食而家大热嘅开心果窝夫啦~窝夫真材实料够紥实,还有滑滑的Cream及开心果酱淋在窝夫上,摆盘又美,除了打卡之余,味觉也是赞的,尤其爱那焦糖脆及碟上细细粒的卜卜脆的脆糖,好好食,下次定必回访卡卡小小的窝心提示:喺食乌卒卒墨汁八爪鱼炖饭时,记得将羹
因为想当年9月份我生咗2个宝贝仔
就近近地同卡去Yoho mall揾食
好快就拣咗如果平时同仔仔一齐就好少食嘅韩国嘢
店内环境舒适,而且光线充足
❤️乌卒卒墨汁八爪鱼炖饭
❤️极度惹味泡菜八爪鱼饭卷
❤️人生迷芒的芒果沙冰
❤️济州柑乳酸梳打
❤️开唔开心试咗先知嘅开心果蜜糖窝夫
卡卡小小的窝心提示:
喺食乌卒卒墨汁八爪鱼炖饭时,记得将羹饭直接放入口中,如果唔系就食到嘴唇好似中毒咁,黑哂🤣