餐厅: 元気寿司 (創紀之城五期(apm))
资讯:

2017-03-01 360 浏览
今次去咗观塘食元气寿司,餐厅用咗平板来点餐,点餐后会有架列车送寿司过嚟,感觉非常过瘾好玩😝。原来真系有人会分好多次落单,咁架列车就会黎好好次😂玉子寿司一如既往咁出色,份量大大嚿,玉子香甜,饭量不会太多,好满足。三文鱼炙烧寿司的鱼油入口即溶,够肥美。个人觉得比就咁三文鱼寿司仲要好食!芝士大虾炙烧寿司一样有特色。芝士酱唔会过多或者过咸。啱啱好同虾嘅鲜味好夹。点了一个热乌冬,系赞岐乌冬,中规中矩,冇乜特别。只系惊唔够饱所以叫🤣总结觉得餐厅质素中上,但就性价比来讲,我都系会选择食放题。因为花款多之余,仲可以唔使睇价钱叫。😝😝