2009-12-05
我地系因为佢个心太软慕名而黎~ 朋友猜我地止去之后~ E 个个环境好好~ 不过好似要好斯文, 好安静咁~同我地3个女人一个墟好唔同~ 咁我同另一个朋友就左个lamb set, 另一个朋友另叫risottook~咁我地3个人都饮左个波菜汤~ 如果只系讲汤~都颇失望, 佢好似饮紧中汤咁~ 好thick个包都~ 唔系咁暖之后个lamb , 我叫左medium rare, 朋友叫左medium, 我个个黎到就系medium, 而另一个黎到就medium 再多dd~不过都好好味~ 系个薯菜好失望咁lo~~个risotto 就真系麻麻~ 之后黎到心太软~ 真系好好食!! 佢比我系旺角去开个间好好多~ 不过美中不足系, 黎到唔太热~ d source 都唔系会流出黎咁~anyways, 真系唔错!!!之后 我要赞既一样野系 我叫左杯coffee,一杯极普通, 冇加$既hot coffee!! 哗~真系好滑, 好好饮!! 真系想像唔到~ 唔驶加$既野都咁好~我系好饮到想即刻一啖饮哂佢~ 唔错既一个地方, 因为佢唔太贵, 但系又真系有水准~
我地系因为佢个心太软慕名而黎~

个包都~ 唔系咁暖
不过都好好味~ 系个薯菜好失望咁lo~~
个risotto 就真系麻麻~

之后黎到心太软~ 真系好好食!!
佢比我系旺角去开个间好好多~
anyways, 真系唔错!!!

之后 我要赞既一样野系 我叫左杯coffee,
一杯极普通, 冇加$既hot coffee!!
我系好饮到想即刻一啖饮哂佢~

唔错既一个地方, 因为佢唔太贵, 但系又真系有水准~

bread
心太软