2019-10-12
因为系屋企附近,又开系新开嘅戏院对面,于是就系睇戏前黎试下。大部分人见到个名入黎都系谂住食佢嘅叉烧饭,咁我就黎试下佢嘅常餐啦🤤沙嗲牛肉出前一丁配炒蛋牛油多士肠仔(转出前一丁唔洗加钱!汤底可以免费转做蕃茄浓汤!)番茄浓汤真系好浓,而且好多蕃茄粒,食得出大部分系新鲜蕃茄嘅汁,沙嗲牛肉正正常常,略嫌有少少抢左蕃茄浓汤嘅味,下次都系斋叫蕃茄浓汤面啦🥰🥰🥰重点!个炒蛋同多士!世界级好食!我唔系个钟意食多士嘅人,但佢个多士脆得黎又食得到包个种口感(有d脆多士会脆到好似食紧厚薯片🤦♀️),加埋牛油落去烘,真系就算好饱都忍唔住食晒。炒蛋系落左好多牛油去炒,结结地好香,配埋多士一齐食完全停唔到口🤤🤤🤤肠仔系好正常嘅厨师肠,嘢饮系出街食一定会叫嘅冻柠茶,正常好饮~第二次黎就试左佢地嘅下午茶餐,叉烧炒蛋肠粉,三样钟意食嘅嘢一齐炒🤤🤤🤤果然碟嘢无令我失望,叉烧同肠粉嘅份量好够,d蛋炒得几香,加左d椰菜胡萝卜同洋葱丝叫做系丰富下个口感,食得出菜系新鲜嘅,甜甜地,叉烧斋咁食略嫌有少少咸,配埋肠粉食就啱好🤤🤤呢碟加冻饮$33 完全收货下次再黎试下佢其他多士先😍😍😍缺点:饭点黎食会等得耐d,同埋间铺虽然见到都多员工,
下次再黎试下佢其他多士先😍😍😍
缺点:饭点黎食会等得耐d,同埋间铺虽然见到都多员工,但点餐同送餐个d好似成日都出错,好在员工态度都ok