2024-12-21 113 浏览
依家天气一转冻就好想食热辣辣既烧肉或火锅,今日收工系尖沙咀同同事念紧食咩好,咁岩比我见到呢间烧肉好似好多人食,d牛肉好正🥩就入去试下先,员工同我地讲话佢地新推出左新既优惠套餐,好多选择同抵食。一上去比佢地d配菜吓亲,成5碟,有芽菜,泡菜,青瓜,辣生菜,西芹,全部都系劲惹味,仲有生菜可以包咪烤肉食,一d都唔油腻🌟A7板腱肉 $388D牛肉望落去纹理超靓,比较瘦既牛肉🥩完全无加任何既配料去腌制,就咁烧完食落去个牛肉香味系劲重,d牛肉系劲嫩,成个口都系牛香味,食完一旧再接一旧🌟辣牛肉饭个牛肉系煮到好念,我地叫左小辣,热辣辣既辣汤令到个牛肉变得好入味,入面仲有d配料,送咪翻真系好正🌟辣海鲜豆腐饭入面有好多种唔同既海鲜种类,有虾🦐青口,蚬,仲有好多煮到好入味既金针菇,食落去唔会好辣,我捞咪d饭食真系超惹味,食完个人真系好暖粒粒🌟可乐

🌟A7板腱肉 $388

🌟辣牛肉饭