2018-02-04 2601 浏览
试过港九好几间印度餐厅,暂时以呢间嘅咖哩最令我回味,服务态度又一流又细心,我地叫咗咖啡,老板娘惊我地饮唔惯啲味,叫我地试咗先,唔岩味就换番Latta俾我地,饮咗一啖后系有啲苦,但其实都好好味。啲Naan Bread超香,叫咗蒜头味及洋葱味,唔夹咖哩都已好好味,一粒粒蒜粒系睇到嘅,洋葱味就成块都有好香嘅洋葱,所以唔点咖哩都好好味。3点半去食,佢地冇关门,照样热情招呼,仲话冇人随便坐啦,跟著4点又见到有一台客,4点半至5点又来一啲客,应该夜晚会爆所以啲人早啲黎食,6位外国人一台,印度一家5个人一台,一台自己一个人,黎下黎下又多啲人,咁嘅钟数都有客,应该系坚钟意佢地啲食物。老板娘亦照顾我想食辣啲,点芝士青豆帮我加辣,问我要中间辣定好辣,我话medium but not too spicy is good,黎到啲味岩岩好,食物水准above average,价钱好合理,叫咗两个咖哩,两个Naan Bread,一个咖哩,一个饭,只系三百几,真系好好嘅experience,所以一定会再去。
  • Garlic and Onion Naan Bread