2020-03-31
同男朋友去完疫情下冇人嘅大馆之后,就去咗呢间黄店食。间铺比较偏僻,系文创坊再上少少,行到上去之后,一眼就见到佢哋个招牌。入到去环境好舒服,唔会觉得好逼夹,好岩同朋友/情侣倾住偈食,间铺有卡位亦都有高枱,自己一个人嚟Hea下食下野都系唔错嘅选择坐喺度仲可以见到厨房入面个pizza炉(唔知点讲)从装修细节可以睇得出店主好注重details同埋好用心经营!最surprise系佢有3万thx 香槟优惠价!高汁黄店!呢个北京烤鸭pizza系我食过最好味嘅Pizza!酱汁同烤鸭既调味做得十分出色,食之前冇谂过炸鸭同pizza系可以咁match咁好食🤤🤤真系好有惊喜🤩 酸酸甜甜十分开胃!可以话系嚟到必食!之后仲食咗一个carbonara意粉,本身都惊食生蛋,但佢个生蛋好新鲜,完全冇𠮶阵腥味!捞落去意粉度平衡返creamy 嘅感觉,成件事好balance.最后一个细pizza, 一个意粉,再加两杯香槟,加埋人均都唔洗二百soho 区泥讲性价比十分高!最近受疫情影响,好多黄店生意都大受打击,希望大家番开工行开附近都尽量帮衬啦!
最surprise系佢有3万thx 香槟优惠价!
高汁黄店!
呢个北京烤鸭pizza系我食过最好味嘅Pizza!