2023-06-12 204 浏览
𝐋𝐔𝐍𝐆𝐎 | 𝐂𝐡𝐞𝐮𝐧𝐠 𝐒𝐡𝐚 𝐖𝐚𝐧 | 𝐂𝐚𝐟𝐞𝐴𝑣𝑎𝑐𝑎𝑑𝑜 & 𝐺𝑢𝑎𝑐𝑎𝑚𝑜𝑙𝑒 𝐵𝑎𝑔𝑒𝑙 𝑆𝑎𝑛𝑑𝑤𝑖𝑐ℎ𝑒𝑠 🥑 $58Bagel🥯 包底系芝士夹心🧀 好有咬口 面头有啲芝麻粒粒 好食~ 中间夹左啲火箭菜 cream cheese 同埋牛油果 好creamy~ 食材好新鲜 整体感觉好fresh~☘️𝑆𝑚𝑜𝑘𝑒𝑑 𝑆𝑎𝑙𝑚𝑜𝑛 & 𝐻𝑜𝑛𝑒𝑦 𝑀𝑢𝑠𝑡𝑎𝑟𝑑 𝐵𝑎𝑔𝑒𝑙 𝑆𝑎𝑛𝑑𝑤𝑖𝑐ℎ 🍯 $58呢款唔系素食嚟 系朋友嗌既~ Smoke 味几香之余又唔会太咸~中间夹埋啲芝士酱同埋火箭菜都几match✨𝐻𝑜𝑗𝑖𝑐ℎ𝑎 𝑟𝑜𝑙𝑙 $60焙茶味唔算香浓,中间层Craem有啲黑糖系入面几夹,唔算太甜,蛋糕质感松软,食落轻盈,唔会好漏~虽一缺点系茶味唔算突出~𝐷𝑖𝑟𝑡𝑦 ☕️ $42咖啡渐变层整得好靓🥰不过咖啡豆有少少偏酸,钟意带酸味咖啡既人应该会钟意🤍𝐵𝑎𝑖𝑙𝑒𝑦𝑠 𝐶ℎ𝑜𝑐𝑜𝑙𝑎𝑡𝑒 🍫 $55朱古力味香浓,唔算太甜,Baileys 甜酒味都重,钟意baileys 甜酒既应该会钟意🤍
𝐋𝐔𝐍𝐆𝐎 | 𝐂𝐡𝐞𝐮𝐧𝐠 𝐒𝐡𝐚 𝐖𝐚𝐧 | 𝐂𝐚𝐟𝐞

𝐻𝑜𝑗𝑖𝑐ℎ𝑎 𝑟𝑜𝑙𝑙 $60