2020-06-21 4765 浏览
呢间野一定要试! 坚好食,系我近期系香港食过最好食既pasta之一! 我地仲有叫过外卖,但真系系个到食先好食,不过老板地知我地个日唔系即食(因为佢收6点,但系好早卖哂尐pasta), 本身佢呢间唔系好林既意粉style, 个次佢话再硬少少同俾多少少汁我预我再叮/兜一兜~Anyway, 呢到系食左几次既相,有同我男人食,亦有同朋友仔食,但记住weekend去,就早少少,介绍左另一位,佢等得耐(因为小店,位唔多,加限聚),到佢个时得一份pasta,讲紧佢两点左右已等! 其实一直都想试但见佢bakery麻,打左个折,再加埋时间唔岩,所以都拖左阵先黎试!好讲番,我地好钟意个pasta, 由其我第一次去食个虾pasta, 哗! 一食不得了! 真系返唔到转头! 个日两条友,我份pasta加佢个burger,都忍唔住要叫第三份,都系pasta! 好饱,唔,但坚好食!蕃茄虾意粉 $88呢个一食,好有惊喜,个汁又好味,最紧要系个意粉口感真系不得了!安格斯牛肉芝士汉堡 $78呢个对比之下,真系觉得pasta好食好多! 佢个牛唔系唔好食,都juicy,但可以再好尐黑松露杂菌意粉 $88呢个一定要试! 我翻左

蕃茄虾意粉 $88

安格斯牛肉芝士汉堡 $78

黑松露杂菌意粉 $88
呢个一定要试! 我翻左几次,每次都好失礼咁食到最后连汁都食埋! 好少有食白汁唔觉腻,菇既种类唔少,介绍左而有去食既,有试过既都同我一样觉得好好味~

杂菌手工包 (早餐) 配炒蛋 $45
我个重点又落左去堆菇到,而堆菇真系好好味~ 自己整唔到!个蛋都好靓

烟肉芝士意大利包 $45
佢个包好味! 但都唔及pasta XD

蕃茄肉酱意粉 $68
呢个又同个虾唔同,好fresh,但系个句,菇菇pasta!

全日精选套餐(烟三文鱼) $88
呢个系朋友叫既,但当黎左我个pasta后,佢就后悔啦! 不过都话值得试,即系都好食啦!

芒果拿破仑
因为呢次系外卖,价钱又唔系100% sure, 但应该差唔多$48
问心,唔系唔好食,亦好似都系佢地既signature之一,但我觉得比较精致,所以我都系会返起pasta既怀抱

朱古力曲奇
呢个都系唔平, 但价钱都系唔多记得,识我既都知我唔好朱古力亦唔好曲奇,但就唔知点解... 我买左返屋企,我觉得佢好好食,唔系好松好碎个种,但又唔会好牛油. 男人完全唔能够接受我会觉得好食,即刻抢左黎试然后同我争食!

呢间打真系坚好食! 仲可以订造蛋糕,各位朋友真系要试!

利申,我唔系打手,如有需要可提供收据,只因不可以放太多相,所以我会另外试载menu到相片那边
  • 黑松露杂菌意粉
  • 蕃茄虾意粉