2016-05-07 527 浏览
行过闻到都觉得香,同班friend黎试试先! 炭炉烧烤,8成自己烧,店员都会帮手烧下。叫左几十样野,难以尽述。最深刻既:大眼鸡 X 2 : 要encore因为盐烧太正! 成层盐倒系条鱼外面,烧完剥皮,鱼肉多汁,滑!蚬 X 5 : 一定要加水烧,熟左都KEEP住D汁,鲜。茄子 X 2: 自己烧左只,好麻麻。呢个时候,高手出现!!! 佢就系店员高佬,顾名思义,高佬一名。条茄子烧得好有大陆街边风味,正! 有时间可以同高佬吹下水,佢都几风趣。豆卜 X 10: 烧到卜卜脆。蕃薯 X 2: 又系高佬杰作,当系甜品食,食完满足晒。 其他廿几样野包括肠仔、鸡翼、菇等等普通野啦。好唔好食视乎阁下功力。呢度有样好就系各样调味料有齐,孜然粉、黑椒、七味粉、盐、蜜糖,乜都有。自己唔识烧就要摸住石头过河甘,自己探索下。都几好玩既。呢度可以一炭炉两食,可以只系烧野食,或者加个炉打边炉都得。我地剩系烧都饱饱。埋单,千几蚊五个人,疯狂甘食,算系甘。价钱一般,风味一流。值得一试。

叫左几十样野,难以尽述。

最深刻既:

蚬 X 5 : 一定要加水烧,熟左都KEEP住D汁,鲜。

豆卜 X 10: 烧到卜卜脆。

蕃薯 X 2: 又系高佬杰作,当系甜品食,食完满足晒。

埋单,千几蚊五个人,疯狂甘食,算系甘。

价钱一般,风味一流。值得一试。