2021-01-18 410 浏览
佢好好啊,可以半个咁样买,所以一次过试唔同嘅口味,本身纠结紧究竟是流心芝士定系经典芝士好,但系最终两个都试咗。我听人讲经典芝士,系有咸蛋黄喺入面,所以就好想试头先就试咗啦,经典芝士就冇流心芝士咁松软,同埋湿润,但系都好香芝士,同埋咸蛋黄味,我屋企人好钟意❤️我钟意流心芝士,超级松软,超级湿润,好似日本轻芝士蛋糕咁,唔使叮热,都有留心芝士,真系超好味呢一间价钱仲要唔贵,又可以半旧咁样买,用OpenRice外卖自取仲有优惠PS,唔系广告,全部自费,真心推介我自己试过太子好出名𠮶间山田XX, 但系真心冇呢个咁好味而且呢一间服务态度比𠮶间好我仲试咗佢嘅绿茶味🍵,佢都系好似日本轻芝士蛋糕咁,好松软,买半盒有咁大旧,真心值得本身心谂佢唔系好出名,费事试呢一间,但系好彩试咗,冇谂过咁好味会再回购呢一间
我听人讲经典芝士,系有咸蛋黄喺入面,所以就好想试
PS,唔系广告,全部自费,真心推介
我自己试过太子好出名𠮶间山田XX, 但系真心冇呢个咁好味
而且呢一间服务态度比𠮶间好

会再回购呢一间