2022-09-13 861 浏览
旺角呢间楼上🍽Cafe,邻近油麻地🚇港铁站,食品🍹饮品款式都🤩几多,仲可以同朋友一齐嚟🥳玩board game 添。呢度地方👍十分之大,环境光猛🤩布置简约,而且利用咗高背椅🪑做间隔,所以私隐度都😎几高。我哋今次拣咗个二人餐$269,都几抵食。餐饮包四季春茶系列饮品,亦可以补差价转其他系列饮品,几有弹性,而且佢嘅饮品款式十分之多!今日嘅餐汤🥣系椰菜花忌廉汤🤤,味道清新又 creamy ,🧄蒜茸包🥖味道香浓而且都几😋松脆。前菜🧄蒜片🐂牛柳粒虽然干身咗🤏少少,不过肉质都几松化,而且🧄蒜香味足。烟三文鱼🐟配忌廉🍄杂菌天使面🍝份量都唔细,咸香嘅烟三文鱼🐟配上 creamy 嘅🍄杂菌,再加上唔少嘅🧀芝士碎,味道好夹。BBQ汁🔥烧猪肋骨🐖配薯菜都好巨型🤩,而且上枱嘅时候十分之香🤤。上边铺满左🌱香草BBQ酱,味道😋十分之惹味👍。🐖肉质好鲜嫩🤤松化,而且都几🥰入味,又抵食!

上边铺满左🌱香草BBQ酱,味道😋十分之惹味👍。

🐖肉质好鲜嫩🤤松化,而且都几🥰入味,又抵食!
午餐