餐厅: 譚仔三哥米線 (西洋菜南街)
资讯:

2009-05-11 17 浏览
好嬲好嬲好嬲 !!今日约左朋友仔去整mother day 蛋糕, 我地先去食个lunch 先 好la, 我地叫完野食, 食食下个亚姐拎2杯冻柠茶比我隔离个2个人, 点知佢倒泻左成杯冻柠茶落我度, 由头湿到落鞋...我仲要著白色衫㖞 !! 我同d亚姐讲, 我个袋入晒水 (系浪 $下浪下个只), 同有冰, 我个袋要拎去洗 ~~ 佢都唔理我, 一味唔好意思... 我同我个fd 嘈多两嘈佢先话可以拎张单黎claim ~~ 唉.仲有呀, 佢地个条投诉HOT LINE, (保证认真处理) !! 27701312 系打唔到野, 冇人听, 我都唔知点可以认真处理 !!

好嬲好嬲好嬲 !!

冇眼睇
2009-05-09