2022-03-28 114 浏览
去到cafe门口, 女店员好nice咁上前同我地打招呼带我地入去😄cafe虽然比较细,但系感觉几warm☺️。我同朋友都好肚饿,所以叫左3样野share😝😍分别系卡邦尼意粉, All Day Breakfast 同埋牛角窝夫+杂莓配抹茶酱。我地两个都系饮热既Matcha latte ☺️☺️因为铺头只有两位店员,lunch time都多客,所以食物都等左一阵先准备好。但系唔算好耐,店员快手好有效率。👍🏻👏🏻Order个阵店员有提醒话抹茶latte系唔甜既~岩哂我同朋友心水💖食物方面,首先系All Day Breakfast, 足料!加左健康嘅牛油果,同三文鱼好夹。烟肉唔会好干身同唔会太咸👍🏻配左croffle, 系第一次食😋有啲期待!口感松脆,个人觉得好似食牛角包咁😉 跟住上既系Carbonara, 有脆脆地既芝士,几得意😋个粉睇落有少少油,但系食落唔腻。如果再干身少少口感会好啲😍最后系croffle~朋友觉得个抹茶酱同云呢拿雪糕好夹,如果雪糕可以多少少就好😋整体几满意👍🏻👏🏻总结:咖啡店虽然食物选择比较少,但质素同味道都唔错。坐位都尚算坐得舒服、店员都几热情😊下次会再黎试日式炊饭😉
下次会再黎试日式炊饭😉
Matcha latte