2024-03-13 25 浏览
平时一向习惯食完好食既野会分享比人▪️上次既下午系度食过▪️觉得非常好食▪️质素好好,成间餐厅既环境都非常吸引▪️好似去了渡假一样▪️呢样系其中值得赞既地方▪️之后就到服务态度▪️就好似入到去高级餐厅▪️一定会有人招呼你一样▪️环境静静地▪️有时太多野谂▪️想静一静呢度系一个唔错既选择 Chorizo Bikini Sandwiches佢既lunch 都好吸引▪️全都是用西班牙既方式去整▪️呢个咁厚▪️已经分成三角型一份份▪️拎起手仲系温暖▪️佢既味道好食▪️同时又有水牛芝士▪️都会食到拉丝感 Crispy chicken roll睇上去好似好少咁▪️原来食起上来都几饱架▪️佢既鸡内脏汁舖到成半个碟▪️但又真系好好食▪️中间就系法边豆▪️系外国先有▪️味道方面系好好食▪️佢既外皮好惹味Pita Pizza 有我最期待既薄饼▪️呢个薄饼好大▪️系用人手整出来既▪️特别好食▪️上面既水牛芝士放到好满▪️食起上来系咁拉丝▪️成口都系芝士阿,▪️仲收埋好多蘑菇、松露、洋葱Tuna Tostada呢一份小食▪️就好似一个饼咁▪️上面放满晒料▪️食到好香口,🔊▪️主要食到好多料好丰富▪️呢种味道好食又特别▪️劲钟意食 环境分数✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️食物分数✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️
Chorizo Bikini Sandwiches
Crispy chicken roll