之前系杂志见到一直想去试,结果居然唔记得铺头名亦唔记得地址。今日去买曲奇四重奏,同行朋友忽然见到呢间铺头,我既刻冲入去食。铺头1个好亲切好亲切的店员,我拣佐半日然后好过分甘问店员用1个纸碟装住即刻坐埋旁边开始食。因为唔中意食好甜的朱古力,所以基本上食的都系dark chocolate,一共试佐十几粒(?)因为没带相机,又好贪心甘食佐好多,所以只记得最好味同最唔好味的。好味的系dark star,poker,TNT,mimosa,heaven milk(not sure this name),其中dark star(黑色星星形状)系我最爱,好清新的味道,食完其他都仲记得呢个味,如果同我一样中意轻d口感,我会推介呢个。个人觉得唔太接受的系白色钻石形同手板形两种,我地两个人试佐一半都放弃佐。食紧朱古力的时候,见到旁边柜有芝士蛋糕,有柠檬味同栗子,据讲系店主朋友寄卖的homemade低糖低脂,35/each,贪心甘试埋觉得都几好味,推介栗子味!最后要赞店员,真系好细心好耐心,冲茶俾我地饮,仲俾原味朱古力我地试食。我地坐佐都有成个钟,环境气氛都好relax好自在,好屋企feel。kui有介绍番铺
最后要赞店员,真系好细心好耐心,冲茶俾我地饮,仲俾原味朱古力我地试食。我地坐佐都有成个钟,环境气氛都好relax好自在,好屋企feel。kui有介绍番铺头原来有搞原味朱古力试食活动,1次试10几种,好似50蚊1次,需要预定。kui俾我地试食的系刚果的朱古力,好浓好香,我会再番去食!