其实我已经食过N咁多次🤭主要系佢餐厅嘅营业时间、食物份量同埋价钱吸引🤓 基本我都系好晏先去食,所以近截单时间,好多野都会卖晒🥹不过我都可以理解,都feel到佢哋啲野食系新鲜嘅👍🏻 👉🏻今次嗌咗个-肉丁面- (常餐)哇 一岀到嚟见到咁多肉丁,真系好开胃🤩🤩 啲肉汁先系精髓吖🤤 食落去一啖面一啖挂满肉汁嘅岀前一丁🥹真系好爽😄个比例真系好重要‼️啲汤啱啱好冚过啲面,汤嘅浓度加埋啲红油同肉丁,认真觉得佢好岀色。👉🏻仲有-雪菜肉丝米-(常餐)呢个米粉就不过不失啦😕米粉唔会太淋🧐不过可以赞一赞个雪菜👍🏻,佢同其他餐厅比较,个雪菜唔系霉嘅😏真系新鲜有咬口,好明显见到菜叶同菜茎🫶🏻仲有份量都唔少👆🏻呢两个常餐我都嗌咗火腿奄列,蛋睇落唔系嫩嘅,不过都有啲蛋汁喺入面,我就觉得火腿有啲咸,而蛋就冇乜味😕冇错一次过食三个餐-豆腐火腩饭-(晚餐)呢个餐正常水准啦🫵🏻饭系多嘅,𩠌都好多🥰食嘅时间唔洗就住就住,唔洗怕食晒啲𩠌仲有好多饭剩低😳啲汁捞饭又啱啱好。肉系偏肥嘅,如果食野有啲肉太溜🥺🐽今日食咗三个餐,食落一啲都!唔中伏!三个餐加埋都系$155,呢个价钱,呢个钟数,边到仲揾到呢啲质数😋侍应💁🏻‍♀️服务态度真系好好

👉🏻今次嗌咗个-肉丁面- (常餐)
五香肉丁岀前一丁

👉🏻仲有-雪菜肉丝米-(常餐)
雪菜肉丝米粉(常餐)

冇错一次过食三个餐-豆腐火腩饭-(晚餐)
豆腐火腩饭

🐽今日食咗三个餐,食落一啲都!唔中伏!
侍应💁🏻‍♀️服务态度真系好好,好有人情味🫶🏻感觉到佢哋享受工作,唔系打份颓工。
⚠️细食人士注意⚠️份量唔算细

2023-02-03
五香肉丁岀前一丁
雪菜肉丝米粉(常餐)
豆腐火腩饭
  • 五香肉丁(常餐)
  • 雪菜肉丝米粉