2021-09-04
个短头发Manager态度恶劣会赶人走, 大家千祈唔好帮衬🤬 话说我同个friend去咗两次, 我地两个女仔,又唔系冇消费,又唔系净系叫一杯野饮。第一次,佢吹我哋埋单, 跟住再乘机同我哋讲话唔够枱用,赶我哋走。今次,佢俾咗张枱我哋之后,又话阵间会有private party,叫我哋坐第二张枱, 坐咗半个钟之后, 佢又话有人要我哋张枱, 又叫我哋搬去第二度。个人真系觉得好过分, 去咗咁多唔同bar, 都未试过俾人咁对待,前题又唔系冇消费, 又冇得罪人, 唔明白点解会受到咁嘅待遇??个manager对熟客态度就好好, 如果你唔系熟客, 个人就唔太建议, 因为佢唔会尊重, 见你野都未饮完就叫你埋单。嘢饮又唔系好饮, 服务又唔系好, 价钱又贵又收+1, 除咗音乐几好真系冇乜好嘅地方。如果大家想去消遣, 真系再可以再衡量下。中环咁多good bar,真系唔使嘥钱加受气