ATUM Restaurant (尖沙咀)尖沙咀河内道18号K11购物艺术馆1楼101B号舖Afternoon tea set: $438两位用凡惠顾afternoon tea set可加$68升级至玫瑰香槟气酒1杯上网睇到很多人来打卡,摆盘十分好精致。自己一直想来试试,刚好朋友生日带她来庆祝生日。可是明明前几天打电话预约时,特别要求要窗边位。到那天带我们入坐时,安排我们坐在餐厅中间墙边的二人座位,坐得很挤拥。一点都不好拍照,后面全是人。后来刚好有人用餐完,问职员可否转位,因为之前预约时有特别要求坐窗边位。职员讲野一旧旧,唔明佢讲乜。然后见到隔离枱既客人坐咗过去。我哋嗌咗份afternoon set, 好睇唔好食。有啲就好酸,有d就好甜。得一旧半旧叫做放得入口。我地唔知原来仲有个松饼另上,见住个职员想行嚟放低但又唔放咁,尴尴尬尬咁,唔知想点。松饼味道正常发挥啦。仲有就系,食食下野无啦啦粒有人粒声唔出伸手从背后帮我加水,明明隔离大把位,莫明奇妙。食一次够啦,真系好差既体验。食物好睇唔好食,明明一早要求左窗边位又冇左件事咁,服务又差,奇奇怪怪咁,又贵又影唔到靓相。
ATUM Restaurant (尖沙咀)
尖沙咀河内道18号K11购物艺术馆1楼101B号舖

Afternoon tea set: $438两位用

我哋嗌咗份afternoon set, 好睇唔好食。
有啲就好酸,有d就好甜。得一旧半旧叫做放得入口。