1.Book枱食生日饭叫人坐吧枱 2.野食非常普通 3.甜品叫极都唔上Book 左枱亦remark左系庆祝生日。黎到叫我地2个坐bar枱,当时仲有三份一枱系冇人坐。我地表示有book枱有乜理由系呢啲位置?当时侍应就话因为其他人都有remark 坐梳化位。所以我book枱食生日饭仲要额外要求唔好俾我坐吧枱?跟住侍应话,一系坐张大枱,但系可能要撘枱。要撘枱咁我book黎做乜?最后佢哋安排张榻榻米嘅枱比我地,但系前面嘅经历已经令餐饭感觉好差。野食上得好快,大部分都唔热,只系暖。串烧牛好硬,咖哩好甜。到甜品,book枱时已remark左写happy birthday 。前后叫左三次都未上到,餐厅亦都冇表示过要等几耐。应该都有等左接近30分钟,坐到脚痺完全浪费时间所以连生日甜品都冇食就走左。临走一个类似经理嘅人喺度say sorry,但已经于事无补,一个非常差嘅生日饭体验。庆祝食饭千祈唔好黎。

野食上得好快,大部分都唔热,只系暖。串烧牛好硬,咖哩好甜。

2024-11-13
庆祝纪念