收工黎呢度食,啲米线都几大碗,食物质素ok,麻辣食落真系会食到口麻麻地既,但唔辣,如果下次再黎可能要大辣。另外叫左卤水牛肚,味道唔错。问题系佢地啲位真系好窄知你地生意难做,满座都可能蚀钱,啲人叫个米线叫碟小食加杯饮品可能坐成日。但唔系因为咁而要加多2张枱赚得咁尽挂??枱同枱中间窄到岩岩一个手掌位(有图),行去入面位,除左要则身,仲要慢慢行,大脾位肥啲真系会夹住行唔到啰。先头食𠮶阵,隔离枱埋单,另外2个男仔坐呢张,行入去𠮶阵,成个屎忽对住我张枱,仲要行到一半停左落黎,拎部电话出黎,几惊个男仔谂住放埋个屁先坐低呀😱😱😱佢地又食完先过我,个男仔行出黎,又系屁股对住我地,又系企喺度一阵,真系惊啰。。如果佢掉转行,又条j位对住我地,我谂真系食唔落。
问题系佢地啲位真系好窄
2023-01-04