2013-04-08
我地9点半开始等, 前面有5个人, 10:30pm入到去坐食左: 1/ Sinking Island: 好漏好漏, '确' 住个喉咙, 由于太甜太漏, 杯嘢同朱古力酱差唔多, 唔会食到朱古力既质素2/ 热情果焦糖布甸: 因为芝麻焦糖布甸𠮶个冇晒, 唯有要呢个, 好彩几好味, 放上面个雪糕+饼干粉同个布甸好夹3/ 芒果朱古力三重: 有2小旧朱古力蛋糕, 个皮脆既几好味, 但内里既蛋糕就好流, 普通货色, 中间有D个芒果雪葩, 都系普通雪葩咁既味啦, 呢个一般啫4/ 朱古力DOME: 佢好似有伯爵茶味既, 不过太弱所以我只可以话佢系一个朱古力dome, 里面系mousse, 加一球雪葩...由质地至味道, 都只不过系略为好过美x呀, 东海x呀个d少少咋㖞.....又或都咁讲, 比3星级自助餐好少少咁...3 个人盛惠$240! 唔会再去勒, 因为1/ 一来平均$70+ 一份甜品, 我要求系要好好味既, 而唔系只系靓 (佢每个都做得好靓系真既)2/ 又系等位既问题, d客系里面个杯同碟都吉左成大半个钟, 个个系度自已玩电话, 但系门口劲多人排队, 好讨厌3/ 间舖有近28个位, 我地𠮶晚门口
食左:
3 个人盛惠$240!
唔会再去勒, 因为
3/ 间舖有近28个位, 我地𠮶晚门口有成廿人, 但系店内由初初满晒到唔足10个人, 一店都系位但就系都唔放人入, 感到好似俾佢当做人肉宣传板咁扮热店, 结果我成坐左系一张吉左系我地面前20分钟有多既枱!
4/ 10:30pm 佢已经百冇, 主版10种碟上既甜品有6种冇, frozen yorgut 全冇, 好多CAKE都冇-.-''', 好彩唔系一心想定要食乜,如果唔系好扫兴。