2021-12-28
今晚同朋友食饭叫几个小菜,而又见到有d promotion好似几抵,所以试吓! 手拍青瓜海蜇新鲜爽口,有点脆口嘅感觉,好食! 海鲜稻庭乌冬一整窝乌冬,先睇个份量都已经觉得值,用料可以话系老实,有虾,蚌,蚬等海鲜,加上蕃茄汤底,可以话好有鲜甜味,但又唔会好济。 果皮蒸大连鲍鲍鱼大细大概一只手指公咁长,火口控制得唔错,我咬落觉得爽同谂,唔会系好韧,咬唔开个种。加上果皮同香葱放咗匙油清蒸,好有鲍鱼原味。 椒丝腐乳西洋菜从来未见过出街食饭,炒菜会咁大碟。虽然简单,但腐乳味充足 豉椒炒沙白蚬呢样我同朋友真心觉得好食,豉椒味非常突出,正!蚬肉也不小而且食得出系新鲜,唔系梅同有浸雪味,食咗好耐先食哂,真系大碟! 蒜蓉粉丝蒸元贝呢个系我同朋友一致认为最好食嘅,蒜蓉同元贝嘅味,连同酱油全部俾d粉丝吸收哂。。。无得输!必食,带子又新鲜,感觉非常良好。十分满足! 除咗食物,侍应服务亦唔错,会主动换碟,仲要换咗几次,态度亦友善。 总结整餐晚饭,由于酒家环境空间都俾我感觉舒服,食物质素不俗,性格比几高,值得俾个like!
手拍青瓜海蜇
新鲜爽口,有点脆口嘅感觉,好食!
海鲜稻庭乌冬
果皮蒸大连鲍
椒丝腐乳西洋菜
从来未见过出街食饭,炒菜会咁大碟。虽然简单,但腐乳味充足
豉椒炒沙白蚬
蒜蓉粉丝蒸元贝