2017-07-16 575 浏览
O(∩_∩)O哈哈~12号dse放榜日,细妹考得几好入U有望!于是乎一家子8人book左房系14号一同去庆祝!嘻嘻嘻~有五折tim!好抵食!好好食!!!真系超级无敌霹雳平同赞!!!阿妹就话想试下𫠒红鱼喔,阿爸梗系大方出钱啦~话到明系出来庆祝嘛!我就有福啦啦啦!几乎半盘刺身都纳入肚中、好满足呀。食肉兽细妹就点左好多肉肉~羊肉片X3,美国雪花肥牛X2,安格斯大牛X2,手切牛大X2,猪腩肉,猪梅肉X2。。。最后都剩番几多要打包( 由于 爸妈都少食肉,宜加注重养生就食菜同丸果啲多咯~)。。。 大家觉得分量卖相都好(无知why其他人食评觉得分量质量唔好。。?)!个人觉得价钱都适中啦~加埋有半折单,简直系天上掉馅饼feel!阿妹同爸就话好平好抵吃!唔知折扣时段会持续到几时勒~~有谂住之后叫埋班friend一起来大快朵颐,填饱五脏府~!!我地都食咗九层海鲜塔~夸张地讲,,,20分钟左右就食得干干净净~唉~全家都争住夹~大佬就系咁抢~ 畀佢女朋友 我未来大嫂吃~~~~心累!谁说女生外向~!!?龙虾同螃蟹都好新鲜,都系妈咪温柔贤淑,哈哈帮我地分左头头尾尾~感觉身心幸福!可能夏天𠮶关系,我觉得几口渴总共叫左3支竹蔗水,好好饮,生津解渴。总之真系好开心( ⊙ o ⊙ )!折左埋单有2700左右~O(∩_∩)O哈哈~实际上食左既价钱5000+~宜加~~~真系真系觉得好抵食~分量都没少!味道都一级棒tim!daddy话宜加世道做生意难,就系咁样啦~话的士都有5折tim~哈哈哈~大家最好趁著时段好好消费啦~系抵超级抵!
2017-07-14