2020-06-15 306 浏览
好耐冇食过印度野,所以就同朋友去咗一间佢介绍喺屯门抵食嘅印度餐厅😃我哋大概一点入去食,𠮶度比较受学生欢迎(因为有学生优惠),而咁啱我哋去食嘅时候系佢哋放学嘅时候,所以座位几乎满晒~一入到去个侍应就比咗碗例汤我哋,原来系免费嘅!😍佢哋嘅lunch menu好简单,除咗拣肉类之外其他配料都系一样。我同我朋友都拣咗食羊肉(要加$10),而配料方面有naan,饭,薯条,杂菜,野饮我就叫咗拉茶(都要加$10)!咖喱味香,唔会太辣😋,羊肉嘅份量适中,其余嘅配料都不过不失,但系我觉得可以唔使咁多块naan(4块),因为本身已经有饭,再加埋啲naan真系会食唔晒🤣🤣个拉茶上得比较迟(我谂佢哋好忙),但系估唔到佢哋竟然会即场喺我面前拉我杯茶,感觉好新鲜😆拉茶上面比较多泡,饮落去个味道好特别,好钟意呢种香料嘅味道😚整体嚟讲,系平靓正嘅印度餐厅!!!👍🏼👍🏼👍🏼
整体嚟讲,系平靓正嘅印度餐厅!!!👍🏼👍🏼👍🏼
拉茶
2020-06-12