2022-12-07 301 浏览
今次呢间铺头我已经想试好耐,事关经常喺IG见到佢,个个都话佢抵食又好食,今次lunch特登早咗嚟排队,好彩条人龙都唔算好长,等咗一两张枱就入得啦威灵顿牛柳配薯菜佢个威灵顿牛柳系最出名架,每次见到人打卡都系嗌呢个,当然要嗌嚟试下,上到枱望落唔算好大份,但其实都几厚身,佢唔系成个酥皮包实哂旧牛柳,只系铺喺面个底系冇酥皮,但系切开个酥皮都仲痴实个牛柳,呢个值得赞下,牛柳食落腍身有肉味,98蚊食到呢个质素值回票价啦意式香草鸡扒伴黑椒汁配意粉块鸡扒真系好大块,煎香咗食落无雪味又有肉汁唔错,可惜唔系好食到香草味,因为俾黑椒汁嘅味道抢咗,不过68蚊完全无野可以挑剔啦#foodie #旺角美食 #打卡 #旺角cafe #hkig #hkfoodieblogger #hongkonger #foodblogger

威灵顿牛柳配薯菜

意式香草鸡扒伴黑椒汁配意粉