2020-05-19 1051 浏览
呢间系我同事带我嚟食㗎 佢系一条巷仔度 唔系佢带我黎食我都唔知有呢间餐厅😂佢个门面望落都几贵 但系佢啲lunch set出奇地几抵食 所以就算我影得唔系特别好睇 我都决定post下佢😈·吉列豚肉乌冬寿司定食$98因为呢个系我同事帮我嗌左先嘅 我原本以为剩系得乌冬 点知原来仲有三旧寿司🍣超多😂😂佢个吉列猪扒都做得几出色 超大块 炸得超脆 而且个猪扒肉质唔错keke个乌冬几弹牙既 不过我觉得佢个调味稍为咸咗少少 尤其系我个猪扒酱都系浓味既 所以食到最后就觉得有啲咸🙊佢另外个三旧寿司我就觉得比较一般 个鱼生无话特别好食😂但系性价比算唔错keke呢个定食仲有一个几好食嘅沙律 面豉汤同埋雪米糍 超级丰富🥳·#rbyeat#rby日本菜#rby湾仔·📍 湾仔普乐里2号地舖
吉列豚肉乌冬寿司定食$98
吉列豚肉乌冬定食