2016-01-30
原本就谂住食隔泥嘅芝士火锅嘅,但经过见到呢间夜晚自助餐咁扺,只系208加一,都忍唔住去食😍唔洗讲最吸引梗系生蚝啦,都算几大只,而且佢refill嘅速度快,唔会话等好耐先有,有得生蚝任食系呢个价钱泥讲真系算唔错😎一开头以为无三文鱼有啲美中不足嘅感觉😢但原来佢间唔中都会转下refill三文鱼😍不过都会极速俾人攞哂😭但系寿司款式唔多😢有少少失望嘅反而个喇沙米粉岀乎意料地唔错😍汤底好重椰汁味😍有少少辣但又好香好浓😍甜品嘅款式都算多,除左图入面嘅仲有几款嘅😚个朱古力蛋糕虽然有啲苦,但佢系好浓嘅朱古力味,唔会话太甜太流😍相反有个奶冻就麻麻,未雪够仲未凝固就摆岀泥🙄不过整体泥讲啲食物都唔错,仲要价钱唔太贵,真系扺食嘅😎