2020-03-10
其实呢间我lunch time已经食咗超多次 因为佢系每次你消费够$150佢就会送一张$50 coupon俾你 之后再无限reloop😂😂所以我同同事成日都黎食 我怀疑佢个lunch menu上面嘅嘢我全部都食过😏🙊🙊呢次难得佢一次过上starter主菜同埋饮品 就影咗张相俾大家睇吓😈😈·二人套餐 $125其实佢原价系$175嘅 但系因为每次都会有$50卷 所以我就当佢$125啦😂呢个餐系包两个starters 两个主菜 两个饮品同埋两个甜品 所以都真系几抵食🤤🤤·starters佢有餐汤 沙律 焗西兰花或者焗薯批比你拣😎沙律同埋餐汤就一般水准啦 个西兰花我自己觉得佢焗完之后略嫌有啲淋 所以冇咁好食🥦个薯批就几唔错 系真系几creamy同埋都几多芝士🤤🤤不过呢个薯批你唔好睇佢细细个 佢超级饱😈·凯撒沙律配烟三文鱼我之前食过佢个烟三文鱼卡邦尼意粉 觉得几好食🤤所以今次就嗌咗呢个沙律清下肠胃😂😂佢个烟三文鱼几好食 个质感唔错 唔系好cheap𠮶种😍而且佢个调味我觉得几好 唔会太咸得黎都有烟熏feel而且佢有三大块烟三文鱼 开心🥳·焗椰香鸡野菌饭呢个我都食咗好几次㗎啦🙊🙊😂佢个汁主要系野菌b
二人套餐 $125
starters
凯撒沙律配烟三文鱼
焗椰香鸡野菌饭
呢个我都食咗好几次㗎啦🙊🙊😂佢个汁主要系野菌base 有少少葡国鸡既感觉 捞饭几好食🤤不过我觉得佢个汁略嫌唔系好够 有阵时有啲饭会捞唔到汁 不过整体上都唔错 佢入边啲鸡都好嫩滑而且都大件既😎
云呢拿雪糕配法式蝴蝶酥
佢今次个蝴蝶酥卖晒😭佢个蝴蝶酥我自己几钟意食 几松脆 而且食落真系有好多层 几正🤤🤤不过我哋今次个曲奇都唔错 佢上面啲果仁几好食😎冇食过呢个二人餐真系唔知原来Délifrance啲蝴蝶酥同埋曲奇咁高质😚
#rbyeat
#rby西餐