2025-01-16 87 浏览
咁岩系尖沙咀揾野食,见到有鸡食就冲入黎😂呢间都唔系第一次食,够晒平就大份,平时放工做完gym嚟一流,够晒多蛋白质👍影到张相就已经知有几大份😂,今次个双拼海南鸡特别加咗鸡髀肉,食落啖啖肉。佢个白切鸡肉质好滑好嫩口,佢只自家制嘅酱吾会好咸提升左调味得黎又唔会好Over。炸鸡果边加埋甜酸酱就好似食紧无骨嘅脆香鸡翼咁👍正呢个冬阴功鸡金边粉就系第一次嗌,个汤汁浓得来唔会好辣,好适合我呢啲唔太食得辣嘅人😂除咗鸡肉之外,佢都有好多配料,例如菇、一块炸嘅脆片同埋少少海鲜都要本身好钟意食马拉盏通菜嘅我,呢碟就无懈可击😂主要系佢好有镬气,调味啱啱好最欣赏系佢Menu有得拣辣度👍炸鸡翼就正正常常,外脆内嫩脆炸猪手又系第一次食,食落好烟靭好有咬口,只自家制酱同旧猪手味道好match泰式奶茶好抵饮!

炸鸡翼就正正常常,外脆内嫩

泰式奶茶好抵饮!