2021-11-11
今日同朋友叫左个2人set,饱到上心口🙈🙈真系好抵食又好味,推介比大家😍两人set包前菜,2 款主菜/pizza同饮品,都系$298,份量绝对够2 个人食!而且选择好多,岩哂大食既人!佢既位置好方便,一出地铁系大厦隔离就系!我地一早去到已经好多人 ,睇黎好多人都发觉到哩间西餐厅!我地点左个大虾凯撒沙律,卡邦尼意粉同12寸辣肉酱pizza!沙律超级新鲜,个菜仲脆脆地,仲夹左个面包条,入面既虾好爽甜!意粉份量都好大,有小小烟肉同火腿碎,意粉系偏粗同硬身小小!Pizza有成12寸,同埋系薄身果款,辣肉碎好野味😍😍有十几种pizza比你简,出野食都好快!野饮都有好多选择,有茶/咖啡/奶昔等等,如果大家都细食,可以3 个人一齐share😌😌