2010-12-03 123 浏览
Cheese pizza 开到黎观塘啦. 开o系工厂区的确几醒, 租又平.哩排有coupon, 5点前 $6x 一个大批外卖自队. 要左个咩辣鸡pizza但我家有人唔食得辣. 所以将酱改成千岛酱. 都可以转仲唔驶加钱.$6x 既pizza 有指定几款. 得哩款最抵最多料.买到返黎个几钟仲暖暖地, 个边仲脆!屋企人话见住佢整, 个饼底系现成一块块, 唔系入面厨师搓. 但味道都唔错呢~之前一排又有coupon $7x 蚊有埋饭同4件鸡d 鸡真系几大件, 食到好鬼饱, 但就好油啦.唔知系咪coupon 关系, 听电话o个个好忙, 一个人听两个电话我话要千岛酱, 但黎到都冇, 不过算啦人地咁忙. 仲有如果冇讲要咩批, 就会比厚批. 所以如果想要薄/普通批就一定要讲声啦好彩我地哩d 务求饱既人士一定系食厚批.冇乜要求… 但平过同近过买pizza盒啦

$6x 既pizza 有指定几款. 得哩款最抵最多料.

买到返黎个几钟仲暖暖地, 个边仲脆!

之前一排又有coupon $7x 蚊有埋饭同4件鸡
d 鸡真系几大件, 食到好鬼饱, 但就好油啦.

好彩我地哩d 务求饱既人士一定系食厚批.

冇乜要求… 但平过同近过买pizza盒啦
2010-09-03
90 分钟 (外卖送餐)