2008-02-26
今日同d同事聚旧.. 有人提议食意大利野.. 咁就屋企楼下呢间啦.. 贪够就脚.. 坐得舒服.. 啱晒倾计~~ 虽然间野系楼下.. 但唔系成日去.. 对上𠮶次好似已经大半年前.. 今次发现有D野唔同左.. 首先.. 之前系有沙律送的.. 不过今晚冇.. 同埋之前餐牌既鹅肝好似系$80蚊.. (有两大件).. 今晚发觉一碟一件..$35蚊.. 仍然好大件..抵左.. 真系好啦.. 下次唔使迫我老公陪我食.. (因为两件真系好大件好漏)我地四个女仔.. 叫了一碟鹅肝、细鸡肉PIZZA、千层面同一个SET DINNER(羊膝).. 其实呢间意大利野D食物质素平平.. 不过如果咁既价钱.. 又觉得算唔错.. 倾计聚旧最啱~~ 今晚最好食既系跟SET既蛋糕.. 够热.. 够软同够朱古力味.. 正!! 仲有价钱好平.. 个个同事都以为间餐厅计错价钱.. 好好笑~~