2010-05-19 15 浏览
之前已经试过两次, 今次再嚟, 四个人.先讲时间, 如果无特别要求, 记得食早场, 因为最平, 一星期7日都一样, $75/ea + tax.坐位, 如果坐到卡位会舒服好多每样嘢份量唔多, 可以试多D, 就算叫汤粉都唔系好大碗.张单分为几类 (会定期更新) :饮品, 除咗一般普通嘢之外, 佢哋D咩冰咩冰可以一试, 不过冰真系多, 我哋一共叫咗 10 杯嘢饮, 最好系菠萝冰, 因为其它都系用浆开水, 不过味道都ok.餐饮同沙律, 无必要可以唔食, 无咩特别汤粉, 碗大份量少, 可以一人一个, 生牛粉同扎肉粉可以一试, 粉一早 ready, 只系后加汤上去,另有檬粉同饭, 个饭都 ok小食 : 太多, 难以一一介绍, 春卷, 庶虾, 鸡翼, 虾饼(小辣), 芝士虾丸, 今次居然有蒜蓉包, 一共叫咗 19 件, 太好食主菜 : 反而唔太吸引, 羊扒都 ok, 黑椒牛柳粒, 咖哩牛白脯(主要系咖哩汁), 柚子鸭胸甜品 : 得四款, 无话特别好食, 唔食都无所谓由于食第一轮, 一开始D食物唔系好热, 不过可以每款叫一件当试食先.
之前已经试过两次, 今次再嚟, 四个人.
坐位, 如果坐到卡位会舒服好多
每样嘢份量唔多, 可以试多D, 就算叫汤粉都唔系好大碗.
张单分为几类 (会定期更新) :

餐饮同沙律, 无必要可以唔食, 无咩特别

甜品 : 得四款, 无话特别好食, 唔食都无所谓

咖哩鸡同猪
甜品
青苹果冰
小食并盘
2010-05-16
$75 (其他)
黑椒牛柳粒
生牛粉